Laila Hollander & Marjolein Hettinga

Na een wereldreis van een jaar en een paar maanden zonder succes solliciteren op banen die ze eigenlijk niet eens echt leuk vond, besloot Marjolein in januari 2013 voor zichzelf te beginnen. Onder het mom van ‘we zien wel waar het schip strandt’… Het schip vaart inmiddels nog steeds op volle kracht vooruit. Sterker nog, in 2017 werd het tijd voor extra bemanning en kwam Laila het team versterken. Laila en Marjolein kenden elkaar al jaren als commissarissen in de Optochtcommissie van de 3 October Vereeniging. Zelf waren ze er dan ook van overtuigd dat ook een zakelijke samenwerking goed zou uitpakken. Hoewel het niet iedereen een verstandig idee leek om als vriendinnen te gaan samenwerken, kunnen ze inmiddels zeggen dat het nog leuker is dan verwacht, zowel onder werktijd als daarbuiten. Het hoogtepunt (letterlijk en figuurlijk) tot nu toe? De twee beklimmingen van de Alpe d’Huez tijdens Alpe d’HuZes 2018 met een teamopbrengst van € 14.000 voor KWF Kankerbestrijding.

Dit doen we
Wat anderen over ons zeggen
Lees de volledige testimonials op LinkedIn.

“Na veel vijven en zessen, heel veel praten, zuchten, steunen en uiteindelijk schrijven, is mijn nieuwe website nu af en online. Zonder jouw bezielende en inspirerende begeleiding was me dat niet gelukt. Je was mijn praatpaal, stok achter de deur, coach, mentor, klaagmuur als ik weer eens vast liep. Mijn anker, als ik weer eens een andere kant op wilde. Marjolein, dank je wel dat je mijn steun en toeverlaat wilde zijn in dit proces.”

Maaike Bloemsma

“Begin maart ben ik uit mijn ‘Social Media schuilplaats’ gekropen en is door jou Bloemsma Creation zichtbaar geworden. Ik hoef maar ergens binnen te komen en mensen beginnen erover dat ze me regelmatig langs zien komen in de social media. Nu, na een aantal maanden begin ik er vruchten van te plukken. Uit onverwachte hoek krijg ik opdrachten toegereikt. Ik voel me GEZIEN en TROTS op mijn bedrijf en dat komt mede dankzij jou.”

Jan Fokke Oosterhof

“Marjolein = goud.
Een keer in de zoveel tijd heb je het geluk samen te werken met iemand waarbij een woord of een knikje genoeg is. Marjolein is een bijzonder plezierig, hardwerkend mensch. Altijd blakend van energie en je altijd verrassend met nieuwe leads, kansen, ideeën en klanten. Marjolein is een netwerker pur sang en een vakdame die inhoud verkoopt. Ieder advies is raak. Kernwoorden: no-nonsense, mouwen-opgestroopt, fair, aimabel.”